Høst og alt den fører med seg.......

Heisann alle mine kjære blogglesere.

Kanskje på tide å blogge litt igjen, for det er snart  en måned siden sist. Får litt dårlig samvittighet for burde vært flinkere, men det har ikke skjedd så veldig mye.

Vært mye dårlig form, og gått og kostet veldig lenge. Det ble bare verre og verre. Begynte litt over ei uke etter turen til Trysil. Ble dårlig med nattesøvn, så etter ca 2 uker fikk jeg somlet meg til legen.Det var kanskje like greit at jeg fikk gjort, for prøvene bekreftet min mistanke om lungebetennelse. Da bar det på apoteket for å hente antibiotika, som selvfølgelig smakte møkk siden jeg må knuse de, fordi jeg ikke klarer å svelge de hele.Hele forrige uke gikk med til anbiotikaspising, hosting og bioladrikking.

Er heldigvis delvis frisk igjen nå, men hoster fortsatt og fikk beskjed om at dette kunne vedvare i 2 til 3 måneder. Veldig morsomt....sukk.....Og nå er Øystein kraftig forkjølet og er potte tett, samt hoster.Ingen av oss har energi til noen ting. Min snille pappa har heldigvis fått skiftet til vinterdekk, så da er i allefall det ute av verden. Han har også fraktet håndsykkelen min hit til Raufoss også. Må få begynt til våren altså...skjerpings!Bilen står forøvrig på verkstedet, for håndbrekket er kaputt. Trygdebil sier jeg bare.....

Nå som formen er dårlig har det blitt mye film, serier og facebook. Noen turer på butikken har det blitt, og det har egentlig vært godt å komme seg ut litt, for inneklimaet her er grusomt om høsten, og det er ikke noe rart at folk blir syke sier jeg.Det har som sagt blitt veldig mye facebook, og det har faktisk lønnet seg, for har vunnet både duftlys hos http://yankeestore.no/ , sauseskinn hos http://lunehjem.no/  til en verdi av 399 kr og gavekort på 500 kr hos http://trendykunst.no/ så kan vel egentlig ikke klage ;) Å være aktiv på facebook når man kjeder seg og ikke orker stort, kan faktisk lI ønne seg. Har også vunnet gavekor på 2000 kr t hos bruktbutikken "etter min morfar". Bilder kommer senere :O)

Fredag som kommer har jeg heldigvis aromterapitime på Gjøvik Hud og Fotklinikk igjen, og det blir utrolig godt for en sliten kropp. Neste uke er jeg delvis uten assistent, men det går vel det også, for det har gått før.

Jeg skal på Tupperwaremøte hos min søster på tirsdag, pappa kjører og det tror jeg blir koselig. I går var jeg med Vigdis (assistent) på Perfect Home møte på Kolbu. De har veldig mye fint. Vant forøvrig lykt fra http://perfecthome.no/ til en verdi av 499 kr på facebook, i den verste sykdomsperioden min :O) Søsteren og hennes svigersøster og svigermor var også på dette møtet, og det var koselig å møte de utenom familiebursdag eller annen "formell anledning". Jeg møtte også en del andre kjentfolk, som jeg ikke hadde sett på evigheter, og det var koselig. Mange hadde også sett bilde av Øystein og meg i avisen! Koselig at folk legger merke til sånt.

Gleder meg også til Bye og Rønning redder verden (show) den 30.oktober.

Høsten er den der er, litt trist og mørk siden det blir mørkere ute og bladene faller av, men man kan gjøre mye selv med en god bok, et godt selskap/møte, familie, en god film eller annet man synes er koselig :) Livet er det man gjør det til.  Høsten har også masse fine farger, samt gode bær og frukt.

 

Én kommentar

vims

16.nov.2010 kl.20:59

Asså, dette var jo i oktober, men jeg håper i hvert fall at du er frisk som en laks nå! Eller var det hund? Katt? Frisk som en gås? *huskerikke*

Skriv en ny kommentar

gojinta84

gojinta84

26, Vestre Toten

Livsglad jente på 26, som er bosatt på Toten sammen med min kjære ektemann. Hovedinteresse : foto, web og interiør.

Kategorier

Arkiv

hits