Bor du i Stavanger, er ung og søker en givende jobb - SE HER!

Har ei venninne ved navn Silje Johanne Husum, som studerer Grafisk Design i Stavanger, som søker flere assistenter grunnet Celebral Parese.

Annonse gjengitt etter Silje sin tiltalese :

Hei! :) Jeg heter Silje og er 24 år gammel. En glad og trivelig jente. Kommer fra Oslo, men bor i Stavanger (på Storhaug, Badedammen) og studerer Grafisk Design ved Norges Kreative Fagskole i Stavanger. Trives veldig godt med det.

 

Jeg har Cerebral Parese og sitter dermed i rullestol. Derfor har jeg personlige assistenter gjennom Uloba, men som i de fleste andre jobber dukker det opp sykemeldinger o.l. Trenger da noen som jeg kan ringe når slike situasjoner oppstår, med mulighet for fast. Dette gjelder både dagtid, kveld og helger. Du må kunne stille på kort varsel i mange tilfeller og være fleksibel i forhold til arbeidstid. Det jobben innebærer er i hovedsak å assistere meg i dagligdagse gjøremål, som f.eks husarbeid, skolearbeid (mulig du må assistere meg i skoletiden også), matlaging, personlig hygiene, sosiale aktiviteter etc. Det er alt i alt en trivelig og morsom, men samtidig seriøs og utfordrende jobb med godt arbeidsmiljø. :)

 

Jobbens kriterier er :

- Jente og over 18 år

- være fleksibel

-snakke godt Norsk eller Svensk

- godt humør , sosial, omsorgsfull og ansvarsbevisst

- fordel å ha sertifikat (Klasse B)

- dyrevennlig og ikke allergisk mot dyr (har en liten søt chihuahuatispe)

-må være effektiv og takle enkelte stressende situasjoner som kan oppstå

 

Timelønnen er kr 145,00 ,- + tillegg for kveld, helg og helligdager. Det vil selvfølgelig også bli gitt tilstrekkelig med opplæring fra meg, som arbeidsleder for mine ansatte. Høres dette ut som en jobb som kan passe for nettopp deg? :) Send meg en søknad + CV til sjhusum@gmail.com.Én kommentar

Silje på to hjul i svingen!

30.jan.2011 kl.22:30

Så snill du er som hjelper til, vennen :) Setter veldig stor pris på det :)

Skriv en ny kommentar

gojinta84

gojinta84

26, Vestre Toten

Livsglad jente på 26, som er bosatt på Toten sammen med min kjære ektemann. Hovedinteresse : foto, web og interiør.

Kategorier

Arkiv

hits