Her kommer vinteren, her kommer den kalde fine tida....eller????

Kjære Blogglesere.

Da er det nesten en måned siden jeg  blogget sist, og det har vel ikke skjedd så altfor mye den siste tida, og jeg må innrømme at jeg er veldig lei vinter, snø og kulde. Selv om jeg har fått vært mer ute nå enn i fjor vinter og ikke vært like isolert. Jeg har heldigvis hatt mindre smerter også, men nå er det snart nok.

Siden sist har det vel ikke skjedd så altfor mye spennende, med unntak av at jeg for 1.gang har hatt mamma og kjæresten hennes på skikkelig middag for noen uker siden. Jeg skulle egentlig kun servere ovnsbakte grønnsaker, men endte opp med å dekke et skikkelig bord samt servere rekesmørbrød, pestomarinert kylling med ovnsbakte grønnsaker og til sist hjemmelaget fruktsalat. Etter denne vellykkede og fine kvelden har jeg begynt å lage en del mat, og opprettet en interiør og matblogg, og her er linken :

http://frasofatilgourmet.blogg.no/ 

Det var ikke lett å finne en tittel, som skulle dekke både interiør og matinteressen min, men ble til slutt fornøyd. Heldigvis fikk jeg hjelp av ei veninne til å lage designet rundt bloggen, for må jo innrømme at jeg ikke er veldig god på det.

Wii spilling har det blitt veldig lite av, for synes det kan bli litt statisk i lengden, så det går i perioder. Jeg har merket at det er godt både fysisk og psykisk å lage mat, og jeg må skjerpe meg på en helt annen måte enn ved skolearbeid, som stort er teoretisk rettet. Så håper jeg det er lov og skryte litt av seg selv og si at man er litt flink, når man egentlig ikke har så veldig masse erfaring med matlaging. Det  eneste jeg stort sett gjorde i heimkunnskapen på skolen var å skrelle og koke poteter, samt dekke på og vaske opp. Misliker sterkt mangel på tilrettelegging i den norske skole. Likevel : spist er spist og gjort er gjort. De tingene jeg er mest stolt over å ha laget den siste tida er hjemmelaget majones og hjemmelaget iskrem.

Politikken har jeg også blitt en del av forøvrig og det føles godt å bli betrodd en slik ting, selv om det er skummelt. Jeg står på AP sin liste i kommunen, samt som vara i styret her i tettstedet. Det kan bli lærerikt, og litt skummelt.

I Februar har de ikke skjedd så mye, for formen har vært litt ustabil, men i Mars får vi besøk av ei god venninne av meg, samt at vi skal på en konsert i det nye kulturhuset i Gjøvik Kulturhus og Kino, som skal inneholde musik fra norsk rock sin historie. Den konserten er med lokale musikere. Gleder meg!Så skal jeg tenke på om jeg vil være med på den jentekonferansen jeg har fått tilbud om i Lillestrøm. Jeg vil så gjerne, men det var den berømmelige økonomien....kremt.

Men før det er det denne siste uka i februar klart for litt vedlikehold av leiligheten, litt rydding samt en liten sykehustur til Rikshospitalet. Slitt litt med hodepine og spenninger i nakken og kommer nok til å nevne dette for legene. NESTE TIRSDAG går vi inn i årets 1.vårmåned! HURRA! Ikke det at jeg tror snøen forsvinner her med det første, kjenner jeg tilstanden her rett. Likevel : vinteren går mot slutten! Jeg merker også at dagene begynner å bli lysere. Dagen er i følge Oppland Arbeiderblad 4 timer og 2 minutter lengre enn ved vintersolverv!

Sender også en hilsen til min kjære ektemann, Øystein, som jeg har vært gift med i 6 måneder nå. Jeg elsker deg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gojinta84

gojinta84

26, Vestre Toten

Livsglad jente på 26, som er bosatt på Toten sammen med min kjære ektemann. Hovedinteresse : foto, web og interiør.

Kategorier

Arkiv

hits